Gastcollege Khalid Oubaha

Khalid Oubaha; een man met een duidelijke visie en horecaondernemer in hart en nieren. Twintig succesvolle A1 horecalocaties in Nijmegen, Arnhem en Enschede: allen anders, maar allemaal dichtbij zijn persoonlijkheid. Veelgevraagd spreker en beroemd én berucht van zijn strijd met Sjoerd Kooistra en zijn kritiek op de overheid tijdens de coronaperiode.

Khalid Oubaha bracht zijn middelbareschooltijd door in Vianen en Nieuwegein en later in Maastricht. Hij ging daar bij de betaald voetbalorganisatie MVV spelen, maar door een gebroken enkel raakte zijn voetbalcarrière in het slop. Hij besloot om bedrijfskunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een half jaar voor het afstuderen begon de horeca hem zo aan te trekken dat hij niet meer aan de laatste loodjes toe kwam. Hij stond toen in café De Stoof achter de bar als bijbaantje. In die tijd leerde hij ook Sjoerd Kooistra kennen, die De Drie Gezusters verpachtte aan zijn zwager. Op het moment dat het daar mis ging, is hij erin gesprongen. Dit was het begin van de groei naar een Misset Top 100 positie.

 Horecadier Khalid Oubaha weet wat hij wil: zijn gasten een topavond bezorgen. ’We verkopen geen bier, maar beleving’’. Zijn bedrijfskundige aanpak heeft mede bijgedragen aan het succes van de ondernemingen. Neem nu een kijkje in zijn keuken en laat je inspireren en motiveren!

Onderwerpen: ondernemen, horeca, brouwerijen, bedrijfskunde

Khalid Oubaha boeken voor jouw college, evenement of bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op via e.brouwer@ko-company.nl.

Gastcollege
Khalid Oubaha

Khalid Oubaha; een man met een duidelijke visie en horecaondernemer in hart en nieren. Twintig succesvolle A1 horecalocaties in Nijmegen, Arnhem en Enschede: allen anders, maar allemaal dichtbij zijn persoonlijkheid. Veelgevraagd spreker en beroemd én berucht van zijn strijd met Sjoerd Kooistra en zijn kritiek op de overheid tijdens de coronaperiode.

Khalid Oubaha bracht zijn middelbareschooltijd door in Vianen en Nieuwegein en later in Maastricht. Hij ging daar bij de betaald voetbalorganisatie MVV spelen, maar door een gebroken enkel raakte zijn voetbalcarrière in het slop. Hij besloot om bedrijfskunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een half jaar voor het afstuderen begon de horeca hem zo aan te trekken dat hij niet meer aan de laatste loodjes toe kwam. Hij stond toen in café De Stoof achter de bar als bijbaantje. In die tijd leerde hij ook Sjoerd Kooistra kennen, die De Drie Gezusters verpachtte aan zijn zwager. Op het moment dat het daar mis ging, is hij erin gesprongen. Dit was het begin van de groei naar een Misset Top 100 positie.

 Horecadier Khalid Oubaha weet wat hij wil: zijn gasten een topavond bezorgen. ’We verkopen geen bier, maar beleving’’. Zijn bedrijfskundige aanpak heeft mede bijgedragen aan het succes van de ondernemingen. Neem nu een kijkje in zijn keuken en laat je inspireren en motiveren!

Onderwerpen: ondernemen, horeca, brouwerijen, bedrijfskunde

Khalid Oubaha boeken voor jouw college, evenement of bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op via e.brouwer@ko-company.nl.