Khalid oubaha logo banner

Over ons

K.O. Company verkoopt geen bier, maar beleving! Met ruim 500 gemotiveerde medewerkers werken we aan een avond uit die nog lang herinnerd wordt. Onderdelen van onze grootschalige horecaonderneming zijn diverse restaurants, feestcafe’s, studentenkroegen, clubs en evenementen. De zaken en evenementen bevinden zich in Arnhem, Nijmegen en Enschede, maar onze gasten weten ons vanuit heel Nederland te vinden.

K.O. Company vierde in november 2018 haar twintig-jarig bestaan. Een prachtig jubileum waar we bijzonder trots op zijn. Na een snelle groei in de beginjaren blijft de sneeuwbal nog steeds rollen. Zo zijn recent de Friterie & Zo en BAR 2 aan het lijstje toegevoegd. Een zaak met de lekkerste verse frieten van Nijmegen en een kroeg waar studenten zich zeven dagen in de week uitstekend vermaken!

Over Khalid Oubaha 

Khalid Oubaha bracht zijn middelbareschooltijd door in Vianen en Nieuwegein en later in Maastricht. Hij ging daar bij de betaald voetbalorganisatie MVV spelen, maar door een gebroken enkel raakte zijn voetbalcarrière in het slop. Hij besloot om bedrijfskunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een half jaar voor het afstuderen begon de horeca hem zo aan te trekken dat hij niet meer aan de laatste loodjes toe kwam. Hij stond toen in café De Stoof achter de bar als bijbaantje. In die tijd leerde hij ook Sjoerd Kooistra kennen, die De Drie Gezusters verpachtte aan zijn zwager. Op het moment dat het daar mis ging, is hij erin gesprongen. Dat was het begin van de groei naar één Misset Top 100 positie. De bedrijfskundige aanpak heeft mede bijgedragen aan het succes van de onderneming(en). 

Khalid oubaha logo banner